Når brylluppet skal planlægges

Et bryllup er en af de helt store begivenheder i livet. Og også en af de allermest festlige. Det er en af de største ja-dage i livet. Dagen, hvor vi bekræfter vores kærlighed og forpligter os overfor hinanden af hjertets grund. En sådan dag skal ikke bare forbigås i farten, nej, den fortjener at blive fejret på alle mulige måder og med fuld gas på alle parametre. 

Og der er nok at tage fat på. Hvilken kirke passer bedst? Hvor mange gæster skal vi invitere? Og hvor skal festen holdes? Alt sammen spørgsmål med stor relevans. Og denne planlægningsfase er næsten lige så sjov som selve brylluppet, hvis man griber det rigtigt an. Man kan virkelig få lavet det skønneste bryllup, hvis man planlægger det grundigt. 

Finansiering skal være på plads 

Man kan spare en del op selv, mens man endnu er forlovede. Det kan altid godt betale sig at lægge til side. Der kan også opstå et behov for lidt ekstra. På denne side kan du læse om kviklån og de fordele og ulemper, der er ved denne type lån. Det er vigtigt at låne med omtanke, så man ikke spænder buen for hårdt. 

Når det finansielle er på plads, så kan man for alvor sætte gang i planerne. Der skal måske bestilles mad og drikke til hele forsamlingen. Det kan være rigtig godt at bestille et orkester eller en DJ til at sørge for det musikalske islæt. Der skal være plads til at danse og måske en lille bar til de sene timer. 

En uforglemmelig fest 

Hvis noget er en fest for kærligheden, så må det være et bryllup. Vi skal da fejre at vi elsker hinanden. Og festen skal gerne vare til ud på de små timer, hvis det skal føles helt rigtigt. Der skal holdes taler og brudeparret skal fejres i alle ender og kanter. Men husk især, at det vigtigste er kærligheden og ikke størrelsen på brylluppet eller mængden af gaver – detaljer som nogle gange kan komme til at fylde for meget hos både brudepar og gæster. Lad ikke det materielle tage fokus fra det vigtigste – kærligheden! 

Sådan får du wellness derhjemme

I de senere år har begrebet wellness virkelig vundet frem her i Danmark, og der findes mange måder at dyrke det på, f.eks. ved at gå i spa eller booke tid til en gang massage. Er budgettet ikke til den helt store omgang ude i byen kan du heldigvis også få wellness derhjemme. 

Her i artiklen giver vi dig tre tips til, hvordan du kan få wellness hjemme hos dig selv, så læs med, hvis du også trænger til lidt selvforkælelse. 

Massage 

Normalt ville man sige, det er lidt svært at give sig selv massage, men med en massagepistol kan du meget præcist ramme lige der, hvor de ømme muskler i f.eks. skuldrene føles som om, de har filtret sig sammen og desuden gør rigtigt ondt. Med pistolen får du effektivt løsnet op for spændingerne og mærker at smerten forsvinder lidt efter lidt. 

Bad 

En klassisk måde at få wellness på er at tage et dejligt karbad. Her kan du rigtigt slappe af og nyde følelsen af at sænke din krop ned i det varme vand. Hæld en god sjat af din yndlingsskumbad i karret, tænd for det varme vand, sæt noget afslappende musik på og skænk dig evt. et glas bobler, så er du klar. Sæt telefonen på lydløs, så du ikke bliver forstyrret midt i det hele. 

Afspænding 

Du kan også vælge at lægge dig på din yogamåtte og lave afspændingsøvelser til noget dejligt og afslappende musik. Gør dig umage med at give helt slip i musklerne og gøre dig tung, så du virkeligt får slappet af. Lad blot tankerne flyde og give dig hen til musikken og afslappelsen. 

Med denne lille guide er du godt på vej til din egen personlige – og billige – wellnessoplevelse hjemme hos dig selv. Tilbage er der blot at sige rigtig god fornøjelse. 

Lav en romantisk bryllupsblog

Bryllup er kæmpestort, og historien om kærlighed fortjener at blive fortalt vidt og bredt. Så hvorfor ikke lave en romantisk bryllupsblog, hvor venner og familie kan følge med i alt om brylluppet? Læs med her og få de bedste tips. 

Som de fleste af os nok er klar over, kræver bryllup en hel del planlægning og koordination. Man kan faktisk lette lidt af presset ved at lave en bryllupsblog, hvor venner og familie kan følge med i, hvad der foregår. Det er også en skøn måde at fortælle den kærlighedsfulde historie på. 

Online sikkerhed er alfa og omega 

Før du går i gang med din bryllupsblog, kan det være en god idé lige at få styr på sikkerheden online. Min IP har samlet alle de vigtigste informationer til dig, så du kan blive klogere på beskyttet trafik på nettet, IP-adresse, lokation, VPN og meget mere. 

Hvad skal bloggen indeholde? 

Hvad skal du så poste på din skønne, nye bryllupsblog? Jo, her kan du poste alt fra praktiske opslag, som det er vigtigt, at bryllupsgæsterne følger med i, til mere underholdende indslag. Du kan poste billeder af, hvor I er i processen – og når brylluppet er afholdt, kan du selvfølgelig poste billeder af den fantastiske begivenhed.  

Tid til refleksion over kærligheden 

Efter brylluppet kan du også bruge bloggen til at poste populære opskrifter og lignende, som folk har spurgt til på dagen. Op til den store dag kan du benytte bloggen som en personlig dagbog, hvor du fortæller om, hvilke tanker brylluppet vækker i dig. Det kan være en tid, der kalder på megen refleksion, og det kan være rart at have et medie til det. Det vil blive en romantisk fortælling, som dine venner og familiemedlemmer vil elske. 

Huskesedler og inspiration 

Du kan også bruge bloggen til at lave huskesedler eller linke til forskellige hjemmesider, hvor der er kjoler, kager, borddækning og lignende, du skal tjekke ud. På den måde bliver bloggen også superinspirerende for andre, der skal planlægge bryllup. En oplagt målgruppe af læsere vil derfor være andre, som skal giftes og søger kreative idéer – og ikke mindst fortællinger, de kan spejle sig i. 

Hyggelig indretning i stuen

Stuen er for mange samlingspunktet for familien. Det er et sted, hvor vi mødes og slapper af efter en arbejdsdag. Stuen er virkelig et sted, hvor der er plads til at sætte et personligt præg. Det skal være et sted, som alle i familien føler sig hjemme og tilpas. På nettet finder man god inspiration til dette. Hjælp til lån og datingsider finder man desuden let på nettet. 

På https://hjemmeliv.dk/bolig/saadan-faar-du-en-unik-og-perfekt-stue-indretning-med-farver/ kan man finde masser af gode tips til indretning i netop stuen. Det er meget individuelt og forskelligt, hvordan vi gerne vil indrette. Det gælder både farvevalg, hvor meget nips og lignende, man ønsker sig. Overordnet må stuen gerne være et sted med plads til ro og afslapning.

Sæt dit personlige præg

Der er altså ikke en opskrift på den perfekte indretning i stuen. Det er vigtigt, at man sætter sit eget personlige præg på sin indretning. Der er ikke en rigtig eller forkert måde at gøre det på. Der er altså ingen regler. Hvis man elsker vilde farver, så skal man endelig kaste sig ud i det. Det kan være flot at male en eller flere vægge en given farve. 

Er man mere til dæmpede jordfarver, kan man vælge at male en væg i denne farve. Det kan hurtigt blive personligt, når man bringer sine yndlingsfarver ind. Det er også lidt mere spændende og inspirerende end bare hvide vægge. Der er stor forskel på, hvordan stuen eller rummet opfattes alt efter valg af farve på væggene. Farver kan frembringe forskellige følelser og stemninger. 

Farver og stemninger

Altså, kan man tænke meget over den stemning en bestemt farve skaber. Noget, som er meget oppe i tiden, er at male væg og reol i den samme farve. Det kan give en harmonisk sammenhæng i indretningen. Igen kan stemningen tilpasses alt efter farvevalg. For at fjerne fokus fra fjernsynet i stuen, kan man indrette med pejs, en flot reol eller en helt særlig genstand. 

Læs mere om hurtig udbetaling

Hvis man vil vide mere om lån og hurtig udbetaling, kan man læse mere på https://hurtigudbetaling.dk/. Lån kan let tages på nettet. Den største forskel på onlinelån og lån i en fysisk bank er prisen og hastigheden på udbetaling af pengene. Det er en anelse dyrt at tage lån med hurtig udbetaling. Det er grundet lave krav til sikkerhed og lånetager.

Man bør altid sikre sig et godt overblik over sin økonomi, før man låner penge. Lånene kan hurtigt blive mange, hvis man tager dem for at afbetale andre lån med. Derved kan man hurtigt ende med at stå i en stor gæld. 

Dating online

Læs mere på Citizen.dk for at blive klogere på dating online. På hjemmesiden kan man være heldig at finde kærligheden. Mange andre har allerede gjort det. Stifteren af datingsiden har selv fundet kærligheden. Nu hjælper han andre med det samme gennem hjemmesiden.

Nyheder om de bedste lån til dit skiudstyr

Mange har muligvis hørt om kviklån før. Kviklån er den absolut hurtigste og mest effektive måde at låne penge på. Det hele kan klares på internettet. Når man ikke tager lån, kan man gå ind og læse de seneste nyheder. Er man sulten efter at komme afsted på skiferie, står Magasinet Ski klar til at gøre dig ekstra parat til skiferien.

Betydningen af kviklån ligger ret meget i ordet. Det er et lån. Når noget går kvikt, går det ofte godt og hurtigt. Derved er et kviklån et nemt og hurtigt lån, som man kan tage når som helst. Det hele kan faktisk klares online. Noget andet, man kan gøre online, er at tjekke de seneste nyheder. Det kan være alt om nyheder fra det seneste gossip til det bedste skiudstyr.

Kviklånets mange fordele

Der er en del fordele ved at tage et kviklån online fremfor at tage lånet i banken. Online slipper man for at forsvare, hvad alle pengene skal bruges til. Samtidig kan pengene være på kontoen indenfor blot en enkelt time. Når man vælger kviklånet, skal man være bevidst omkring, at man maksimalt kan låne op til 100.000 kr.

Dog er der et par gode råd, man bør tage med i overvejelserne, inden man tager et lån. Det er vigtigt, at man har mulighed for at tilbagebetale lånet. Kviklån er ikke altid den bedste løsning. Hvis det er den eneste, bør man lægge et budget. Dette giver et overblik over, hvordan ens fremtidige økonomi kommer til at se ud. Derved sikrer man sig at kunne betale lånet tilbage.

Kalder alle nyhedsinteresserede

Hvis man elsker at læse de seneste nyheder, bør man gå ind på Senest.dk. Her kan man læse en masse spændende nyheder. Hvis man er til gossip, finder man også dette herinde. For eksempel raser kunderne i IKEA over det nye bookingsystem. Mange mener, at det skaber flere problemer end løsninger. Det er svært at nå at få bestilt en tid.

Skientusiasternes eget univers

Danskerne elsker at stå på ski. Hver vintersæson drager rigtig mange ned til Alperne. Adrenalinen, som skabes på vej ned af pisten, er afhængighedsskabende. Når man står på ski, er det vigtigt at have udstyret i orden. Hvis man mangler nogle gode råd til valg af det bedste udstyr, så læs mere her. Man kan desuden læse guides omkring de bedste skidestinationer.

Sikkerhed på bjerget er nok det mest essentielle. Skisport er ikke helt ufarligt. Derfor bør man altid have en hjelm på. Hvis man vil passe ekstra meget på sig selv, kan det være en fordel at anskaffe sig et rygskjold.

Det eventyrlige bryllup

Går du med drømmen om det store eventyrlige bryllup, så er du ikke alene. Størstedelen af kvinder der står med en forlovelsesring på fingeren, ønsker at hoppe i den magiske prinsessekjole når de skal sige ja til prinsen på den hvide hest.

Lad dig inspirere af eventyret

En sådan fest kan dog for mange være helt utænkelig at realisere, fordi der er så meget, der skal spille sammen på den store dag. Har du alligevel valgt at tage udfordringen op, og vil gå all in på at give jer det eventyrlige bryllup, så er det en rigtig god idé at gå online for at lade dig inspirere til hvordan man kan lade det ske.

Hvis du har til en start, skal i eventyrstemning så kan du på hjemmesiden https://kongen-af-internettet.dk/ her, lige få opfrisket hvad et eventyr består af. Det er selvfølgelig ikke dit eventyr der bliver beskrevet, for det skal du selv være med til at skrive, men så får du lige stemningen ind under huden.

Hvis du ikke kan vente til I selv har sparet op til eventyret

Et drømmebryllup i retningen af eventyrene er ikke nødvendigvis den mest billige fest at afholde. Selv om du sparer i alle de kroge du kan se det er muligt, så vil der måske først være et bryllup i sigte flere år senere. Men find det bedste forbrugslån nu og her, og se om ikke det skulle være en løsning for dig, så du kan få ringen på den rigtige hånd.

Når du finder lån online, kan du sidde i ro og fred og tjekke ud hvad der er den bedste løsning for jer. Husk at du helst ikke skal låne mere end hvad du har råd til, og med det menes der at du skal have et godt overblik over hvad der er til rådighed til at afdrage på lånet efterfølgende.

Hvis du allerede inden kunne se at i hver skulle lægge 1000 kroner til side hver måned for at spare op, så ved du i hvert fald at det er I kan klare at skulle afdrage, når du optager et lån.

En powerkvinde kan godt tage imod hjælp

Står du allerede med planlægning til ørerne og har svært ved at overskue andet, så er det vigtigt at række hånden ud efter den hjælp du kan få. Det kan være svært at bede om hjælp og det gælder især hvis hjælpen skulle komme fra venner og familie, for man vil helst fremstå som powerkvinden der kan klare det hele selv, foran sin omgangskreds.

Derfor kan det være en god idé for dig at finde din hjælp andre steder. Ved at gå online finder du et væld af muligheder for at få en hjælpende hånd. Dødsbo ryddes af professionelle, hvis du skulle komme ud for at skulle til at stå med sådan noget midt i hele virvaret. Det kan lette både psykisk midt i en sorgens tid men det kan også have fordele med sig som f.eks. økonomisk set.

Det er nemlig muligt at man både kan få ryddet et dødsbo og samtidig at de vil opkøbe det der har værdi. Så hvis det er dit ansvar at skulle klare det praktiske i forhold til et dødsbo, så tøv ikke med at undersøge om det faktisk bedst kan betale sig for dig at tage imod en hjælpende hånd her.  

Er du på forkant med din økonomi?

Hvad vil det dog sige at være på forkant med sin økonomi? Jo, det handler ganske simpelt om at du hele tiden kan se, hvor din økonomi er på vej hen.

Vigtigheden i at være på forkant

Det er vigtigt for stort set alle at have styr på økonomien, og selv hvis du har det så er det faktisk også vigtigere end de fleste vil tænke, at der er tænkt over hvilken retning din økonomi tager. Der kan være meget du skal være opmærksom på som du måske ikke lige har været presset ud i at skænke en tanke endnu, men igen – vær på forkant.

Du kan læse om gode måder at være på forkant med din økonomi her: https://news.dk/annonce/ec4152fa-f86c-4971-9340-538e0c6a9266/taenk-fremad-med-din-oekonomi, og med det betyder det ganske enkelt at du bare er et skridt foran hele tiden.

På rette kurs

Hvis du ikke er på forkant, kan du risikere at din økonomi lige pludselig stikker af i den forkerte retning. Der skal ikke meget til, før at den kan rende stærkt og det kan være rigtig svært at få økonomien tilbage på rette kurs, når den først er løbet ad en anden vej.

Tag derfor i stedet at være et skridt foran, mens du har muligheden for det. Så slipper du også for en masse unødige bekymringer.

Gæst til bryllup

Et er at skulle planlægge et bryllup, at være toastmaster med ansvar for forløbet i festen eller bare skulle servere. Et andet er at være gæst. For der er nok at holde styr på. Lige fra en gave til festtøj.

Når kirkeklokkerne ringer ind for en nær ven, en bekendt, et familiemedlem eller bare en fjern slægtning. Så skal du allerførst lige melde dig til. Lad være med at vente til sidste øjeblik. Tag en beslutning om du skal med eller ej. 99 ud af 100 gange er det jo ja – så når nu det er så meld hurtigt tilbage. Husk at der er en kæmpe planlægning foran brudeparret og en tilmelding i god tid er guld værd. Ignorer SU (svar udbedes) og svar med det samme.

Bryllup og fejring af kærligheden.

Af sted til bryllup

Så skal du finde ud af om det er det brugte jakkesæt med en ny skjorte eller nye sko eller om du kan nøjes med det festtøj du har. Det samme gælder for kjoler, selvom det ofte for kvinder er en god undskyldning for at få købt noget mere til garderoben. De fleste mænd som kvinder foretrækker noget helt nyt, så læn dig op af det. Så er der næste forhindring. Hvad skal brudeparret have i gave – og for hvor meget.

Bryllupsgave ideer

Så kommer den store hovedpine. Først og fremmest skal der findes et overslag på hvad gaven skal koste og dernæst skal den findes. Mange går “baglæns” og læser ønskelisten. Gerne så hurtigt som muligt, så der er størst mulig valgfrihed. Det er klart en mulighed at skynde sig at melde sig til og så høre om ønskelisten – i bedst mulige tid. Så kan du/I lynhurtigt sætte jer på den gave, der passer bedst til jeres budget. Til gengæld kan det hurtigt blive lidt upersonligt. Ved et bryllup må der gerne være en personlig vinkel. Især jo tættere på man er til brud eller gom eller begge.

Dækket op til kærlighed.

Inspiration til bryllupsgave

Det kan være svært – især fordi jo tættere du er på brudeparret jo mere ved du hvad de har. Langt de fleste par i dagens Danmark mangler ikke de små ting. Det vil sige bryllupsgaver under 1000 kroner er svære at finde. Derfor kan det være godt at søge inspiration til gave på hjemmesider som gode-bryllupsgaver.dk eller gå på opdagelse i Magasin, Illum og Hay. Illums Bolighus er også en oplagt kandidat. Da mange når de bliver gift ofte flytter til noget større, da børn gerne er ved at komme ind i billedet.

Mad og drikke

Det er lidt tabubelagt, men efterhånden som mange bliver opmærksomme på deres allergier og især vedrørende gluten, skaldyr eller laktose, så er det blevet mere almindeligt at spørge ind til menuen. Om ikke andet så for at undgå en situation, hvor du intet kan spise – og der ikke er tænkt i alternativer. For ingen ønsker at deres gæster står uden mad. Derfor er det godt hvis du på en taktfuld måde kan gøre opmærksom på din allergi. Det behøver ikke være direkte, men gennem den tætte familie. Så kan de på en diplomatisk måde gøre opmærksom på dit behov. Det kan især være ved skaldyr eller andre voldsomme allergier. For netop skaldyr er meget brugt som forret – og fiske- og skaldyrbuffet er rigtigt godt og lækkert.

Traditioner ved bryllup

Du kan læse alt om traditioner ved bryllupper her på siden. Men du skal jo vide at når bruden går fra bordet, så skal gommen kysses og vice versa. Du skal også vide at man ikke går under taler – eller lige før. At samtale ved bordet er lige så meget dit ansvar som andres. Det kan være en opgave hvis du er placeret ved et bord udenfor din generation eller personer med helt andre interesser. Men her kan du vende bagdel til en sjælden fordel. For du når langt med nysgerrighed. Så her er muligheden for en øjenåbner. Interesse for andre er nemlig med til at åbne andre op. De fleste mennesker er spændende. Men først når de føler sig tilrette og trygge i et selskab. Derfor er din opgave at lytte og spørge. Så skal du bare se. Du kan dog godt være uheldig – det kan ske for alle. Men du skal også vide, at hvis du føler dig uheldig, så vil din borddame eller bordherre givetvis synes det samme. Så det er værd at tænke over.

Unik bryllupsgave

Alle drømmer om at give en unik bryllupsgave. Her er masser af inspiration til hvordan du kan komme med den mest unikke bryllupsgave og gøre lykke. For det er hvad ægteskabet handler om. At huske på de gode stunder – sammen.

En håndlavet tegning er den perfekte bryllupsgave. Det er utrolig originalt, og en god mulighed for at give en helt unik og personlig gave til en du har kær. En tegning kan selvfølgelig også gives i forbindelse med fødselsdage, konfirmationer, barnedåb osv.

Jeg laver bryllupsbilleder – og meget andet

Jeg er autodidakt portrættegner, og har tegnet så længe jeg kan huske. Jeg elsker selv at tegne portrætter til folk, da det er en smuk måde at forevige et helt specielt minde på. Folk bliver altid utrolig rørte, når de ser, at et særligt gammelt (eller nyt) foto, har fået nyt liv på papiret.

Jeg tegner efter foto, og arbejder primært med blyant og kul på en baggrund af hvidt papir – selvfølgelig med materialer af højeste kvalitet. Prisen bliver aftalt afhængigt af, hvilket motiv og størrelse du ønsker. Der er selvfølgelig også mulighed for indramning af tegningen.

Sådan kan et ægteskab også se ud – de stærke kvinder er blevet hverdag i dagens Danmark

Send gerne et godt referencebillede jeg kan tegne ud fra. Jo bedre kvalitet billedet har, desto flere detaljer kan jeg få med, hvilket i sidste ende betyder, at den endelig tegning bliver så flot og realistisk som mulig.

Så hvis du er interesseret i at få tilsendt et originalt håndtegnet portræt til den store dag, er du meget velkommen til at skrive til mig. Bestil gerne i så god tid som muligt.

Jeg kan kontaktes på:

Mail: [email protected]

Instagram: @kocktailen

Facebook: Laura Kock Nielsen

Inden brylluppet

Det er længe siden filmen af samme navn strøg tops på de danske biograflister. Men det er faktisk ikke så meget filmen – men selve titlen det skal handle om. For inden pige møder dreng og dreng møder pige skal de – lidt som et eventyr – grueligt meget igennem.

En af de ting, som der er kommet for at blive er dating. Det kan være en underholdende affære – både på den gode og den dårlige måde. Men selve ideerne bag dating kan også bruges som god underholdning. For dating er at mødes og udveksle viden om hinanden. Det foregår naturligvis ved at tale sammen. Men man skal ikke undervurdere betydningen af kropssprog.

Billig underholdning i verdensklasse

En af de bedste ting ved at brug dating som underholdning til en bryllupsfest er at det er billig sjov underholdning – og som virkelig kan få gæsterne fra de to familier til at lære hinanden at kende. Det kræver bare en masse stole og plads. Så er der to rækker – en med kvinder og en med mænd. Stopuret sættes til to minutter og så er det bare om at lyndate og rotere til gæsterne ligger flade af grin. Det kan også være at det rent faktisk giver et kæreste par mere. Kærlighed avler kærlighed. Det er som regel også dating som fører til et bryllup – så ringen er på en måde sluttet.

Bryllup – aldrig mere dating

Som bryllup er starten på en masse nye oplevelser, så er det på mange måder også afslutningen på dating livet. Men som par skal man stadig dyrke hinanden. Det bliver mere dating med den samme resten af livet. For hvis kærlighedslivet skal blomstre skal man dyrke hinanden. Det gør I bedst ved at komme ud af de vante rammer – og hvis I har børn, så komme væk fra skrig og skrål. På den måde peger dating legen bagud og fremad. Det er en inspiration til det gifte liv.

« Ældre indlæg