3 tips når du skal finde underholdning til bryllup

Skal du snart til at holde bryllup, og vil du gerne booke den perfekte underholdning til din fest, kan det være en god idé at læse lidt med her.

Find bryllupsgave ideer her.

Book i god tid

Det første gode råd er, at du bør booke din underholdning til bryllup i god tid. Der er tit rift om den form for underholdning, du kan booke til bryllup, og da stort  set alle holder bryllup på samme ugedag (rigtig mange om fx lørdagen), kan det være godt at sikre din underholdning god tid i forvejen, så vedkommende ikke ender med at sige ja til at optræde et andet sted på lige netop den dato, I har sat jer. Så jo før du kan få lavet en aftale desto bedre.

Gør plads til de eller den optrædende

Når det kommer til selve dagen for brylluppet, er det også vigtigt, at du sørger for at gøre plads til dem, der skal optræde, inde i selve festlokalet. Derudover skal der også være sikkerhed for, at de kan komme ind og sætte deres grej op (hvis du fx booker et band), i god tid i forvejen, og der skal være nogen til at tage imod dem. Nogle optrædende kræver mere plads end andre. Et stort orkester kræver jo meget mere gulvplads end en stand-up komiker eksempelvis. Så vær sikker på at du har gjort nok plads klar til dem, der skal underholde til din fest.

Få lavet aftalen på skrift

Sidst, men ikke mindst, er det også en rigtig god idé at få lavet aftalen på skrift. På den måde kan der ikke herske nogen tvivl om tidspunktet, adressen, datoen, prisen eller andet. Der er mange, der vælger at lave sådan en aftale over telefonen, men når det så kommer til dagen, kan der opstå den ene misforståelse efter den anden, fordi det netop ikke er skrevet ned. Så booker du underholdning over telefonen, er det en god idé at følge op med en e-mail, så du er sikker på, at aftalen er fældet ned på skrift.

Den perfekte bryllupsgave

Findes den overhovedet? Måske ikke. Men sikkert er det, at de fleste bliver gladere for en personlig, spændende og overraskende gave en de typiske Kay Boye figurer eller Erik Bagger glas. Her får du derfor 3 fantastiske bud, som med garanti vil bringe stor begejstring.

  1. Den personlige

De seneste par år har krystaller virkelig vundet indpas i de danske hjem, og det er der god grund til. Krystallerne egner sig også virkelig godt som gave, især hvis man bruger lidt ekstra krudt på at finde den helt rigtige sten.

Krystallerne kan nemlig støtte os på en lang række områder, og derfor kan et krystalsmykke eksempelvis blive langt mere end et smykke – det kan også blive en kærlig og personlig intention for en du har nær.

Du kan finde mange smukke smykker til både mænd og kvinder i krystalbutikken Savasana, hvor du dog også kan finde krystaller til at udsmykke de nygiftes hjem. Eksempelvis kan du forære denne smukke rosakvarts engel, som bringer kærlig, ro og balance med sig.

2. Den alternative

Hvad er vigtigere at investere i, end sig selv? Formegentlig ikke ret meget.

Imens de fleste af os har et stort fokus på hvordan vi holder os fysisk sunde, så halter det fortsat med at passe på vores mentale sundhed og indre balance.

En gave med fokus på holistisk sundhed, kan derfor være en kærlig reminder om vigtigheden af at passe på os selv og vores psykiske tilstand.

Det kunne eksempelvis være i form af et gavekort til massage, et klippekort til et yogastudie eller måske en aromaterapeutisk diffuser, som med garanti vil skabe stor glæde for hele husstanden mange år frem.

3. Den dyre

I stedet for de mange små gaver kan hele selskabet også vælge at slå sig sammen om én stor oplevelse til brudeparret.

Det kunne eksempelvis være et sponsorat til den bryllupsferie, som er nært forestående. Dette kræver naturligvis en del økonomi, men er man flere om gaven kan man hurtigt tilbyde eksempelvis flybilletterne tur/retur.

Alt efter størrelsen af gaven og økonomien, kan man naturligvis også se på flere forskellige, spændende destinationer.

Eksempelvis er rejser til thailand mulige at få gode tilbud på, hvis man gør lidt ud af sin research og måske er villige til at rejse uden for sæson.

Med denne gave får med uden tvivl et overrasket og meget lykkeligt brudepar, som aldrig vil glemme de minder, som er på vej.

Kobberbryllupsgaver: Ideer til parret

Når det kommer til bryllupsgaver i kobber, kan det være svært at vide, hvad man skal give. Du vil jo gerne have, at gaven skal være speciel og unik – noget, som parret virkelig vil sætte pris på. Hvis det er dit første kobberbryllup, skal du ikke være bekymret. Vi er her for at hjælpe dig. I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle af de bedste gaveideer til et kobberbryllup. Uanset om du er på udkig efter en fælles gave eller noget separat til hver af dem, har vi fået dig dækket!

Gaveidéer til parret
Når det gælder om at finde en fælles kobberbryllupsgave til parret, er der masser af muligheder. Her er nogle ideer til at komme i gang:

En kobberindretning: Det kan være alt fra en vase eller skål i kobber til en skulptur eller et ornament. Noget, der vil tilføje et strejf af glamour og elegance til deres hjem.

Køkkenudstyr i kobber: Hvis de er nygifte, har de måske ikke meget køkkenudstyr endnu. Et fint sæt kobbergryder og -pander ville være en fremragende gave.

Gavekort til oplevelser: Hvis du ikke er sikker på, hvad parret kunne tænke sig, hvorfor så ikke give dem nogle gavekort til oplevelser? Dette kan være alt fra en par-massage til billetter til et show eller et krydstogt til en middag.

En pengegave: Dette er altid en god mulighed, især hvis parret sparer op til noget særligt. Du kan give dem kontanter eller sætte dem ind på en opsparingskonto, som de kan bruge senere.

Det kan være svært når du skal finde gaveideer til kobberbryllup. Uanset hvad du vælger, så sørg for, at det er noget, som parret virkelig vil sætte pris på og kunne bruge sammen. Det er jo trods alt det, som kobberbryllupper handler om.

Vi håber, at dette blogindlæg har givet dig nogle ideer til den perfekte gave.

Tak for læsningen!

Skriv en god sang til bryllupsfesten

Det kan synes, som om festsangene er på vej ud, for flere og flere vælger i stedet at holde en tale for brudeparret, fødselaren eller måske konfirmanden. Det er en skam, for der er nu noget dejligt ved at synge sammen, og en sang er desuden et festligt indslag til eksempelvis et bryllup. Det kan derfor være værd at overveje at skrive en sang i stedet for at holde tale, næste gang du skal til bryllup eller en anden stor fest. 

I god tid inden festen bør man sikre sig, at man kan printe sangene ud. Hvis du er ude i god tid, kan du nå at finde nogle billige printerpatroner, så det ikke bliver alt for dyrt at printe sangene ud. Sørg for ikke stå i sidste øjeblik og skal printe, da man da let kan få lidt stress på, og det typisk er i disse situationer at printeren nægter at samarbejde eller der sker noget andet, der kan spænde ben for projektet. 

Alle kneb gælder 

Netop billige printerpatroner er der et stort marked for, og forhandlerne bruger alle tricks til at komme øverst i søgeresultaterne på nettet, herunder linkbuilding. Gratis linkbuilding, betalt linkbuilding, alt kan bruges, og dette er et effektivt redskab i kampenn om at komme i top i søgeresultaterne. 

Når du er klar med dine festsange, så glem ikke at præsentere dem på en pæn måde, enten i en flot sangskjuler eller eventuelt blot i en kurv med en serviet i. 

Sådan holder du en god tale til din brudgom

Traditionelt er det gommen, der holder tale for sin brud, men i dagens Danmark, hvor kønnene i mange tilfælde er ligestillede, ser man af og til, at også bruden vælger at sige et par ord til sin mand. Læs med her og få gode tips, hvis du tænker på at holde tale for din udkårne på jeres store dag. 

Egentligt er der ingen grund til, at kvinden ikke holder en tale for sin mand, for i dag er det ikke længere sådan, at en mand erhverver sig en kone. Der findes dog stadig mange mænd, som anser en partner som et forbrugsgode på lige fod med en vaskemaskine, en hund eller en bil, og altså ikke gifter sig af kærlighed men af forskellige andre årsager. Heldigvis er der mange, der vælger brylluppet fordi de elsker hinanden, og dermed er det oplagt for begge parter at sige et par ord under festen. 

Nævn hans interesser 

En af ingredienserne i en tale til sin brudgom kan være at sige lidt om hans interesser. Det kan være noget om, hvor meget han elsker at se sport eller hans store viden inden for lystfiskeri. På den måde kan du vise ham og gæsterne, at du kender ham, anerkender ham og holder af ham for den, han er. 

Det skal dog ikke kun handle om fodbold og fisk, og derfor bør du også komme ind på andre ting. Det er populært at sige noget om, hvordan I mødte hinanden, så det kan du vælge at gøre. Husk også at fortælle, hvor glad du er for ham, og hvor meget du glæder dig til jeres fremtid sammen. Herudover kan du krydre talen med sjove indspark hist og her, for en tale må også meget gerne være lidt sjov og ikke kun alvor, selvom der er tale om en højtidelig begivenhed. 

Gavetips til bryllupsparret

Skal du snart være gæst til årets måske allerbedste fest? Skal dine bedste venner giftes, eller er der nogen i familien, som skal sige ’ja’ til deres livs kærlighed? Denne dag er helt specielt, og der er mange ting, som skal forberedes på forhånd, for netop bryllupsparret. Men som gæst, skal du selvfølgelig også tænke over nogle forskellige ting, nemlig den helt rette gave, samt hvad du skal tage på til den store dag. Det kan faktisk være noget af en udfordring, hvis du måske ikke helt ved, hvad brudeparret godt kan lide, eller hvad de ønsker sig. Men så må du være lidt kreativ. Læs med her.  

Gaver til bryllupsparrets dyr 

Hvis brudeparret har dyr, så er det sikkert noget som har enormt stor betydning for dem. Derfor giver det selvfølgelig også mening at give en gave, som de kan bruge til dyrene. Det kan være, at de har kat i hjemmet, og mangler en ny Staywell 715 Kattelem. Det kunne også være, at der var hund i hjemmet, som også godt kunne bruge noget nyt udstyr.  

Romantiske oplever 

En oplevelsesgave til den kommende brud og gom, kan måske være den helt perfekte gave. Hvis det er et gavekort, så har de alligevel noget tid til at få den indløst, og så har de noget at glæde sig til. Det kunne være et spaophold, en lækker middag eller noget helt tredje. Selvom det selvfølgelig giver mening at give en romantisk oplevelse, kan det jo netop også være at brudeparret er til adrenalin og adventure oplevelser. Og der findes masser af fede oplevelsesgaver, man kan give som ligger i den kategori. 

Man kan selvfølgelig også vælge at købe materielle gaver, alt efter om brudeparret ønsker sig noget bestemt. Men man kan også være lidt kreativ, og give dem en lidt anderledes gave til den store dag.  

Hold et mindre bryllup og brug pengene på at investere

For mange mennesker betyder bryllupsfesten utroligt meget og mange det er ikke ualmindeligt at bruge flere hundrede tusind kroner på drømmefesten. Det skal man naturligvis gøre, hvis man synes, at det er det rigtige, men måske kan det være værd at overveje et mindre, men mere intimt bryllup, hvor nærværet er større, alt er mindre oppustet og i særdeleshed at man sparer rigtigt mange penge, som man kan bruge til at investere for og på sigt få råd til alt det, man drømmer om.

Uanset hvilket bryllup man vælger, er der tale om en stor dag i ens liv, når man siger ja til sin elskede. Mens nogle ikke kan få brylluppet stort nok, foretrækker andre en mere enkel sammenkomst, hvor man fejrer begivenheden med sine allernærmeste og på den måde måske mærker den særlige dag mere.

Vælg en investeringsplatform

Hvis I vælger at holde et lille bryllup og i stedet bruge pengene på at komme i gang med at investere, er det første I skal gøre at vælge jeres investeringsplatform. Platformen er der, hvor man foretager sine handler og kan følge med i, hvordan det går med investeringerne. Du kan læse mere om dette på https://aktieskole.com/investeringsplatform/. En af de ting, det er værd at holde sig for øje, når man skal beslutte, hvilken platform man vil bruge er, at danske platforme selv indberetter gevinster og tab til Skat, og man altså dermed er fri for selv at rode med det. Herudover kan man vælge ud fra, hvilke børser man vil handle på, da der er forskel på, hvor meget kurtage de forskellige platforme tager for de forskellige børser. Her kan det være en fordel at have to platforme, og for eksempel bruge én til canadiske aktier og en anden til danske, europæiske, amerikanske og australske.

Spred dig over flere sektorer

Når man har oprettet sig på en eller flere investeringsplatforme og har overført penge til sit depot, er man klar til at købe sine første aktier. Her er det vigtigt at sprede sig over flere sektorer, da man på den måde er bedre sikret i tilfælde af krak i en sektor. Køb f.eks. aktier i både medicinalindustrien, banksektoren, tech, forbrug og grøn energi, så har I spredt jeres risiko. Til at begynde med tilrådes det at købe gode solide selskaber fra det danske C25-index. Senere kan man, hvis man føler sig lidt risikovillig, vælge at allokere en lille del af porteføljen til mere risikable aktier. Husk aldrig at investere mere, end I kan tåle at tabe, og invester aldrig for lånte penge.

Når brylluppet skal planlægges

Et bryllup er en af de helt store begivenheder i livet. Og også en af de allermest festlige. Det er en af de største ja-dage i livet. Dagen, hvor vi bekræfter vores kærlighed og forpligter os overfor hinanden af hjertets grund. En sådan dag skal ikke bare forbigås i farten, nej, den fortjener at blive fejret på alle mulige måder og med fuld gas på alle parametre. 

Og der er nok at tage fat på. Hvilken kirke passer bedst? Hvor mange gæster skal vi invitere? Og hvor skal festen holdes? Alt sammen spørgsmål med stor relevans. Og denne planlægningsfase er næsten lige så sjov som selve brylluppet, hvis man griber det rigtigt an. Man kan virkelig få lavet det skønneste bryllup, hvis man planlægger det grundigt. 

Finansiering skal være på plads 

Man kan spare en del op selv, mens man endnu er forlovede. Det kan altid godt betale sig at lægge til side. Der kan også opstå et behov for lidt ekstra. På denne side kan du læse om kviklån og de fordele og ulemper, der er ved denne type lån. Det er vigtigt at låne med omtanke, så man ikke spænder buen for hårdt. 

Når det finansielle er på plads, så kan man for alvor sætte gang i planerne. Der skal måske bestilles mad og drikke til hele forsamlingen. Det kan være rigtig godt at bestille et orkester eller en DJ til at sørge for det musikalske islæt. Der skal være plads til at danse og måske en lille bar til de sene timer. 

En uforglemmelig fest 

Hvis noget er en fest for kærligheden, så må det være et bryllup. Vi skal da fejre at vi elsker hinanden. Og festen skal gerne vare til ud på de små timer, hvis det skal føles helt rigtigt. Der skal holdes taler og brudeparret skal fejres i alle ender og kanter. Men husk især, at det vigtigste er kærligheden og ikke størrelsen på brylluppet eller mængden af gaver – detaljer som nogle gange kan komme til at fylde for meget hos både brudepar og gæster. Lad ikke det materielle tage fokus fra det vigtigste – kærligheden! 

Sådan får du wellness derhjemme

I de senere år har begrebet wellness virkelig vundet frem her i Danmark, og der findes mange måder at dyrke det på, f.eks. ved at gå i spa eller booke tid til en gang massage. Er budgettet ikke til den helt store omgang ude i byen kan du heldigvis også få wellness derhjemme. 

Her i artiklen giver vi dig tre tips til, hvordan du kan få wellness hjemme hos dig selv, så læs med, hvis du også trænger til lidt selvforkælelse. 

Massage 

Normalt ville man sige, det er lidt svært at give sig selv massage, men med en massagepistol kan du meget præcist ramme lige der, hvor de ømme muskler i f.eks. skuldrene føles som om, de har filtret sig sammen og desuden gør rigtigt ondt. Med pistolen får du effektivt løsnet op for spændingerne og mærker at smerten forsvinder lidt efter lidt. 

Bad 

En klassisk måde at få wellness på er at tage et dejligt karbad. Her kan du rigtigt slappe af og nyde følelsen af at sænke din krop ned i det varme vand. Hæld en god sjat af din yndlingsskumbad i karret, tænd for det varme vand, sæt noget afslappende musik på og skænk dig evt. et glas bobler, så er du klar. Sæt telefonen på lydløs, så du ikke bliver forstyrret midt i det hele. 

Afspænding 

Du kan også vælge at lægge dig på din yogamåtte og lave afspændingsøvelser til noget dejligt og afslappende musik. Gør dig umage med at give helt slip i musklerne og gøre dig tung, så du virkeligt får slappet af. Lad blot tankerne flyde og give dig hen til musikken og afslappelsen. 

Med denne lille guide er du godt på vej til din egen personlige – og billige – wellnessoplevelse hjemme hos dig selv. Tilbage er der blot at sige rigtig god fornøjelse. 

Lav en romantisk bryllupsblog

Bryllup er kæmpestort, og historien om kærlighed fortjener at blive fortalt vidt og bredt. Så hvorfor ikke lave en romantisk bryllupsblog, hvor venner og familie kan følge med i alt om brylluppet? Læs med her og få de bedste tips. 

Som de fleste af os nok er klar over, kræver bryllup en hel del planlægning og koordination. Man kan faktisk lette lidt af presset ved at lave en bryllupsblog, hvor venner og familie kan følge med i, hvad der foregår. Det er også en skøn måde at fortælle den kærlighedsfulde historie på. 

Online sikkerhed er alfa og omega 

Før du går i gang med din bryllupsblog, kan det være en god idé lige at få styr på sikkerheden online. Min IP har samlet alle de vigtigste informationer til dig, så du kan blive klogere på beskyttet trafik på nettet, IP-adresse, lokation, VPN og meget mere. 

Hvad skal bloggen indeholde? 

Hvad skal du så poste på din skønne, nye bryllupsblog? Jo, her kan du poste alt fra praktiske opslag, som det er vigtigt, at bryllupsgæsterne følger med i, til mere underholdende indslag. Du kan poste billeder af, hvor I er i processen – og når brylluppet er afholdt, kan du selvfølgelig poste billeder af den fantastiske begivenhed.  

Tid til refleksion over kærligheden 

Efter brylluppet kan du også bruge bloggen til at poste populære opskrifter og lignende, som folk har spurgt til på dagen. Op til den store dag kan du benytte bloggen som en personlig dagbog, hvor du fortæller om, hvilke tanker brylluppet vækker i dig. Det kan være en tid, der kalder på megen refleksion, og det kan være rart at have et medie til det. Det vil blive en romantisk fortælling, som dine venner og familiemedlemmer vil elske. 

Huskesedler og inspiration 

Du kan også bruge bloggen til at lave huskesedler eller linke til forskellige hjemmesider, hvor der er kjoler, kager, borddækning og lignende, du skal tjekke ud. På den måde bliver bloggen også superinspirerende for andre, der skal planlægge bryllup. En oplagt målgruppe af læsere vil derfor være andre, som skal giftes og søger kreative idéer – og ikke mindst fortællinger, de kan spejle sig i. 

« Ældre indlæg