Findes den overhovedet? Måske ikke. Men sikkert er det, at de fleste bliver gladere for en personlig, spændende og overraskende gave en de typiske Kay Boye figurer eller Erik Bagger glas. Her får du derfor 3 fantastiske bud, som med garanti vil bringe stor begejstring.

  1. Den personlige

De seneste par år har krystaller virkelig vundet indpas i de danske hjem, og det er der god grund til. Krystallerne egner sig også virkelig godt som gave, især hvis man bruger lidt ekstra krudt på at finde den helt rigtige sten.

Krystallerne kan nemlig støtte os på en lang række områder, og derfor kan et krystalsmykke eksempelvis blive langt mere end et smykke – det kan også blive en kærlig og personlig intention for en du har nær.

Du kan finde mange smukke smykker til både mænd og kvinder i krystalbutikken Savasana, hvor du dog også kan finde krystaller til at udsmykke de nygiftes hjem. Eksempelvis kan du forære denne smukke rosakvarts engel, som bringer kærlig, ro og balance med sig.

2. Den alternative

Hvad er vigtigere at investere i, end sig selv? Formegentlig ikke ret meget.

Imens de fleste af os har et stort fokus på hvordan vi holder os fysisk sunde, så halter det fortsat med at passe på vores mentale sundhed og indre balance.

En gave med fokus på holistisk sundhed, kan derfor være en kærlig reminder om vigtigheden af at passe på os selv og vores psykiske tilstand.

Det kunne eksempelvis være i form af et gavekort til massage, et klippekort til et yogastudie eller måske en aromaterapeutisk diffuser, som med garanti vil skabe stor glæde for hele husstanden mange år frem.

3. Den dyre

I stedet for de mange små gaver kan hele selskabet også vælge at slå sig sammen om én stor oplevelse til brudeparret.

Det kunne eksempelvis være et sponsorat til den bryllupsferie, som er nært forestående. Dette kræver naturligvis en del økonomi, men er man flere om gaven kan man hurtigt tilbyde eksempelvis flybilletterne tur/retur.

Alt efter størrelsen af gaven og økonomien, kan man naturligvis også se på flere forskellige, spændende destinationer.

Eksempelvis er rejser til thailand mulige at få gode tilbud på, hvis man gør lidt ud af sin research og måske er villige til at rejse uden for sæson.

Med denne gave får med uden tvivl et overrasket og meget lykkeligt brudepar, som aldrig vil glemme de minder, som er på vej.