I de senere år har begrebet wellness virkelig vundet frem her i Danmark, og der findes mange måder at dyrke det på, f.eks. ved at gå i spa eller booke tid til en gang massage. Er budgettet ikke til den helt store omgang ude i byen kan du heldigvis også få wellness derhjemme. 

Her i artiklen giver vi dig tre tips til, hvordan du kan få wellness hjemme hos dig selv, så læs med, hvis du også trænger til lidt selvforkælelse. 

Massage 

Normalt ville man sige, det er lidt svært at give sig selv massage, men med en massagepistol kan du meget præcist ramme lige der, hvor de ømme muskler i f.eks. skuldrene føles som om, de har filtret sig sammen og desuden gør rigtigt ondt. Med pistolen får du effektivt løsnet op for spændingerne og mærker at smerten forsvinder lidt efter lidt. 

Bad 

En klassisk måde at få wellness på er at tage et dejligt karbad. Her kan du rigtigt slappe af og nyde følelsen af at sænke din krop ned i det varme vand. Hæld en god sjat af din yndlingsskumbad i karret, tænd for det varme vand, sæt noget afslappende musik på og skænk dig evt. et glas bobler, så er du klar. Sæt telefonen på lydløs, så du ikke bliver forstyrret midt i det hele. 

Afspænding 

Du kan også vælge at lægge dig på din yogamåtte og lave afspændingsøvelser til noget dejligt og afslappende musik. Gør dig umage med at give helt slip i musklerne og gøre dig tung, så du virkeligt får slappet af. Lad blot tankerne flyde og give dig hen til musikken og afslappelsen. 

Med denne lille guide er du godt på vej til din egen personlige – og billige – wellnessoplevelse hjemme hos dig selv. Tilbage er der blot at sige rigtig god fornøjelse.