En af de sjoveste ting at planlægge er polterabend. Her kan du sammen med en masse venner planlægge din ven eller venindes polterabend. Det er altid næsten lige så sjovt som selve polterabend. For du lærer nye sider af din ven og hans eller hendes venner og får lov til at tænke stort. For polterabend ideer og planlægning er at drømme stort og planlægge de sjoveste og vildeste ting.

Der er en del der vil sige at det sjoveste var faktisk det at planlæge selve polterabend. Det er lidt som en forsmag på selve det at være med til et bryllup. En masse mennesker der er samlet for at fejre og planlægge to HELT specielle personer, der har valgt at dele livet – i medgang og modgang. Samtidig er det de to mennesker der binder alle sammen. Nære venner samles for at planlægge en stor dag med masser af spas og spænding, eventyr og hygge.

polterabend i al slags vejr

Polterabend indslag

Der er forskel på hvordan piger og drenge går til værks. Det er som oftest at pigerne gerne vil hyggelige og sjove ting og fyrene bare vil give den max gas – hele dagen. Så hvordan planlægger I jeres perfekte dag. Der skal en masse indslag til. Her skal de både finde rolige stunder med plads til snak – og noget at drikke og nogle sjove indslag, der aktiverer alle. Her er der så utroligt stor forskel på hvad folk synes er sjovt. Det er vennernes første prøve – og den planlægning giver en masse sammenhold, der også kan ses til selve brylluppet. Det allerførste I dog skal gøre for at sikre den gode stemning er at få styr på økonomien. Hvad vil folk give og hvor mange forventer I kommer. Lav en liste og få forventningsafstemt hurtigst muligt. Du kan finde en masse andet inspiration her.

Fuld knald på partyknappen

Ideer til polterabend

Der skal først og fremmest tankes op, så få styr på maden – og drikkelsen. Vær sikker på at der er penge nok til at få noget at drikke om aftenen. det bliver nemlig en lang dag. Så er der selve indslagene. Her er der masser af muligheder – især afhængig af hvor i Danmark I er. Er det København eller en anden af de store byer vælter I rundt i muligheder. Der er mulighed for strømbånd og promillebriller, hvis I er til en nem omgang sjov. Det kan du læse mere om her. Så skal I bare have en græsplæne eller en god billig hal. Der er både Hafniahallen og Grøndalcenteret gode bud. Nogle kender også tit et sted, de kan være og spille bold på den sjove måde.

Flere ideer til polterabend

Det er sjovt at prøve noget der ikke er hverdag. Derfor er det for mændenes vedkommende ofte go-cart, break out rooms, menneskelig bordfodbold, sumodragter, Bungee run eller bungee basket og klatretårn, der højt på listen over de populære ting. Der er også laser tag, Bow combat og bowling. Mulighederne hober sig op. Så meget handler om at få spisning og aktiviteter til at gå op. I kan dog komme hurtigt rundt, hvis I vælger at den kommende gom eller brud – skal lære at køre bus.

En god polterabend

Men det er helt op til jer at finde på det hele. Nyd den aften med planlægning, store drømme og masser af alkohol. Det er god øvelse i at finde sammen om en fantastisk dag til jeres bedste venner. God fornøjelse og glæd jer til brylluppet, som I kan læse alt om her.