Det er længe siden filmen af samme navn strøg tops på de danske biograflister. Men det er faktisk ikke så meget filmen – men selve titlen det skal handle om. For inden pige møder dreng og dreng møder pige skal de – lidt som et eventyr – grueligt meget igennem.

En af de ting, som der er kommet for at blive er dating. Det kan være en underholdende affære – både på den gode og den dårlige måde. Men selve ideerne bag dating kan også bruges som god underholdning. For dating er at mødes og udveksle viden om hinanden. Det foregår naturligvis ved at tale sammen. Men man skal ikke undervurdere betydningen af kropssprog.

Billig underholdning i verdensklasse

En af de bedste ting ved at brug dating som underholdning til en bryllupsfest er at det er billig sjov underholdning – og som virkelig kan få gæsterne fra de to familier til at lære hinanden at kende. Det kræver bare en masse stole og plads. Så er der to rækker – en med kvinder og en med mænd. Stopuret sættes til to minutter og så er det bare om at lyndate og rotere til gæsterne ligger flade af grin. Det kan også være at det rent faktisk giver et kæreste par mere. Kærlighed avler kærlighed. Det er som regel også dating som fører til et bryllup – så ringen er på en måde sluttet.

Bryllup – aldrig mere dating

Som bryllup er starten på en masse nye oplevelser, så er det på mange måder også afslutningen på dating livet. Men som par skal man stadig dyrke hinanden. Det bliver mere dating med den samme resten af livet. For hvis kærlighedslivet skal blomstre skal man dyrke hinanden. Det gør I bedst ved at komme ud af de vante rammer – og hvis I har børn, så komme væk fra skrig og skrål. På den måde peger dating legen bagud og fremad. Det er en inspiration til det gifte liv.