Alle drømmer om at give en unik bryllupsgave. Her er masser af inspiration til hvordan du kan komme med den mest unikke bryllupsgave og gøre lykke. For det er hvad ægteskabet handler om. At huske på de gode stunder – sammen.

En håndlavet tegning er den perfekte bryllupsgave. Det er utrolig originalt, og en god mulighed for at give en helt unik og personlig gave til en du har kær. En tegning kan selvfølgelig også gives i forbindelse med fødselsdage, konfirmationer, barnedåb osv.

Jeg laver bryllupsbilleder – og meget andet

Jeg er autodidakt portrættegner, og har tegnet så længe jeg kan huske. Jeg elsker selv at tegne portrætter til folk, da det er en smuk måde at forevige et helt specielt minde på. Folk bliver altid utrolig rørte, når de ser, at et særligt gammelt (eller nyt) foto, har fået nyt liv på papiret.

Jeg tegner efter foto, og arbejder primært med blyant og kul på en baggrund af hvidt papir – selvfølgelig med materialer af højeste kvalitet. Prisen bliver aftalt afhængigt af, hvilket motiv og størrelse du ønsker. Der er selvfølgelig også mulighed for indramning af tegningen.

Sådan kan et ægteskab også se ud – de stærke kvinder er blevet hverdag i dagens Danmark

Send gerne et godt referencebillede jeg kan tegne ud fra. Jo bedre kvalitet billedet har, desto flere detaljer kan jeg få med, hvilket i sidste ende betyder, at den endelig tegning bliver så flot og realistisk som mulig.

Så hvis du er interesseret i at få tilsendt et originalt håndtegnet portræt til den store dag, er du meget velkommen til at skrive til mig. Bestil gerne i så god tid som muligt.

Jeg kan kontaktes på:

Mail: [email protected]

Instagram: @kocktailen

Facebook: Laura Kock Nielsen